Un bărbat din Ploieşti a scos toată poliţia în stradă cu un simplu apel telefonic. A anunţat că a pus o bombă la Lukoil

Un bărbat din Ploieşti a scos toată poliţia în stradă cu un simplu apel telefonic. A anunţat că a pus o bombă la Lukoil

Bărbatul care a anunţat că a pus o bombă la rafinăria Lukoil

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a reuşit, luni seară, să scoată din birouri toţi poliţiştii şi să alerteze un cartier întreg din Ploieşti cu un singur apel telefonic. Omul a anunţat la 112 că a pus o bombă la cea mai mare rafinărie din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apelul a fost primit în jurul orelor 20.00, iar vocea răguşită anunţa că la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti a fost amplasată o bombă. Conform procedurilor, au intrat în alertă echipele de pirotehnişti, mascaţi, jandarmi, poliţişti care au început să verifice perimetrul rafinăriei.

A fost închisă chiar o stradă întreagă din cartierul Mihai Bravu, acolo unde se află rafinăria, iar zona a fost împânzită de maşini de poliţie şi ale Serviciului de Acţiuni Speciale, mascaţii, aşa cum sunt cunoscuţi.

”Teroristul” a fost identificat rapid şi prins la scurt timp de la apel. Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei pentru a fi audiat.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul gestului său.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, 60 de poliţişti de la diverse arme au fost implicaţi în acţiune.

Ştire în curs de actualizare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: