Un bărbat din Galaţi, martorul unei tragedii, şi-a anunţat familia că „pleacă în munţi“. Maşina gălăţeanului a fost găsită într-o parcare din Ploieşti

Un bărbat din Galaţi, martorul unei tragedii, şi-a anunţat
familia că „pleacă în munţi“. Maşina gălăţeanului a fost găsită într-o parcare
din Ploieşti

Poliţia din două judeţe caută bărbatul dispărut FOTO Arhivă

Poliţiştii din Prahova şi Galaţi sunt pe urmele unui bărbat în vârstă de 50 de ani, dispărut de acasă de două zile. Omul a plecat după ce a asistat la moartea fulgerătoare a colegului său de serviciu.

 Maşina sa a fost găsită miercuri noaptea într-o parcare din cartierul Nord din Ploieşti. Cu câteva ore înainte dăduse un mesaj scris familiei în care anunţa că vrea să plece ”în munţi”.

Bărbatul din Tecuci a fost dat dispărut de către rude în seara zilei de miercuri 4 august, imediat după ce fiul a primit un sms prin care era rugat să meargă la Ploieşti să ia maşina dintr-o parcare din cartierul Nord. În mesaj, bărbatul făcea referire la faptul că intenţionează să plece undeva la munte, dar fără să precizeze exact traseul sau măcar zona. Telefonul bărbatului a fost găsit în maşină.

Gestul său este precedat de o tragedie la care a fost martor. Omul este angajat al unei companii de furnizare a energiei electrice. Marţi, în timp ce se afla la o intervenţie în localitatea Ţigăneşti, colegul său a fost victima unui accident mortal de muncă. Bărbatul a murit electrocutat pe un stâlp în timpul intervenţiei.

Gălăţeanul căutat acum a fost audiat de poliţie şi de inspectorii ITM imediat după producerea accidentului de muncă. Ulterior nu a mai revenit acasă, iar familia nu a mai ştiut nimic de el până miercuri seara când fiul a primit mesajul scris.

Având în vedere ultimele informaţii legate de intenţia gălăţeanului de a pleca ”în munţi”, echipele Salvamont din Prahova au fost notificate să fie vigilente şi să supravegheze traseele din Bucegi. Savatorii însă caută acul în carul cu fân pentru că nu au niciun indiciu cu privire la locul în care s-ar fi putut refugia bărbatul.

Potrivit Poliţiei Prahova, fiul gălăţeanului a ajuns la Ploieşti în cursul serii de miercuri şi a ridicat maşina tatălui său.

Bărbatul a fost dat în atenţie la toate unităţile de poliţie de pe raza Judeţului Prahova, colaborând şi sprijinind Poliţia Municipiului Tecuci, în vederea depistării acestuia, a precizat IJP Prahova.

Familia bărbatului dispărut nu a dorit mediatizarea cazului, motiv pentru care nu au fost făcute publice datele de identificare, semnalmentele şi fotografia acestuia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările