Un bărbat din Câmpina, săltat de poliţie după ce a înşelat mai multe persoane cu zeci de mii de lei. Individul are recomandare de consiliere psihiatrică

Un bărbat din Câmpina, săltat de poliţie după ce a înşelat
mai multe persoane cu zeci de mii de lei. Individul are recomandare de
consiliere psihiatrică

O parte din prejudiciu a fost descoperit în timpul percheziţiilor făcute de poliţişti în casele patronului firmei de construcţii FOTO IJP Prahova

Alexandru C. S., în vârstă de 33 de ani, patronul unei societăţi de construcţii din Câmpina a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti în urma unor percheziţii care au avut loc în cele trei case deţinute de bărbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Individul este acuzat că a înşelat mai mulţi câmpineni cărora le-a luat banii pentur anumite lucrări, dar nu şi-a mai respectat şi prevederile contractual.

Prejudiciul stabilit de anchetatori este de aproximativ 70.000 de lei, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada iulie 2020 - martie 2021, un bărbat, în calitate de administrator al unei societăţi, ar fi înşelat mai multe persoane din Câmpina, prin încheierea de contracte prestări servicii, în vederea executării unor lucrări de construcţii, primind de la acestea diverse sume de bani.

Ulterior, persoana nu şi-ar fi respectat obligaţiile contractuale, neîncepând lucrările şi refuzând să returneze banii primiţi”, arată sursa citată.

După administrarea probatoriului, faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

În luna aprilie a acestui an, judecătorii din Câmpina i-au recomandat bărbatului să  urmeze şedinţe de consiliere psihologică şi psihoterapie în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila. Recomandarea instanţei a fost făcută în cadrul unui dosar în care o femeie din Câmpina a cerut ordin de protecţie împotriva acestui individ.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările