VIDEO Un bărbat ameninţă că se aruncă în gol de pe un pod care traversează DN1. Un şofer atent la sinucigaş a intrat în maşina Poliţiei

VIDEO Un bărbat ameninţă că se aruncă în gol de pe un pod care traversează DN1. Un şofer atent la sinucigaş a intrat în maşina Poliţiei

Un bărbat ameninţă că se aruncă în gol de pe un pod care traversează DN1

O maşină de Poliţie şi o autoutilitară SMURD au fost avariate în timp ce se aflau la o intervenţie într-un caz de tentativă de suicid. Un şofer neatent, care se uita să vadă ce face sinucigaşul, a lovit maşina Poliţiei care a ricoşat ulterior în cea de la ISU Prahova. Intervenţia are loc pe DN1, în dreptul localităţii Câmpina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două autoutilitare de Poliţie, respectiv Pompieri erau oprite pe DN1, sub un pod de cale ferată unde se află un bărbat care ameninţă că se aruncă în gol. Cel puţin maşina Poliţiei se afla parcată cu semnalele luminoase şi acustice pornite, dar chiar şi aşa nu a fost observată de un şofer neatent. Acesta din urmă se uita, cel mai probabil, la bărbatul aflat pe pod şi a lovit în plin maşia de intervenţie a Poliţiei care a ricoşat în autoutilitara de Pompieri.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Bărbatul aflat pe podul de cale ferată ameninţă că se aruncă în gol, dacă oamenii legii nu-l ajută să recupereze o sumă de bani furată, după spusele lui, chiar de soţia sa.

Potrivit Biroul de Presă al IJP Prahova, bărbatul a depus o plângere penală la Poliţia din localitatea Poiana Câmpina în luna martie a acestui an, iar ancheta este în derulare.


Şoferul neatent s-a ales cu maşina avariată

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările