Un autocar filmat în timp ce spulberă bariera la trecerea de cale ferată. Şoferul are de plată bani grei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soferul autocarului care a forţat trecerea de cale ferată a fost amendat şi a rămas fără permis pentru 3 luni FOTO Captură video
Soferul autocarului care a forţat trecerea de cale ferată a fost amendat şi a rămas fără permis pentru 3 luni FOTO Captură video

Un autocar care spulberă pur şi simplu barierele de la o trecere de cale ferată din Prahova a fost surprins de camerele de luat vederi. Imaginile au ajuns la Poliţia Transport Feroviar, iar şoferul, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a rămas fără permis pentru trei luni şi are de plătit o amendă de 2900 de lei.

 ”La data de 26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova s-au sesizat din oficiu despre faptul că un autobuz ar fi forţat trecerea la nivel cu calea ferată, din localitatea Tinosu, situată la km. feroviar 45+200, prevăzută cu semibariere tip BAT.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care la scurt timp a identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în comuna Gorgota, judeţul Prahova”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Potrivit sursei citate, nu au rezultat victime omeneşti şi nici întârzieri de trenuri, dar apărătoarea din plastic a semaforului electric de culoare roşie a fost deteriorată.


Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi semnalizare falsă.

Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi i s-a suspendat permisul de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile, conform art.102, al.3., lit.c din OUG. 195, privind circulaţia pe drumurile publice.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite