Un artist specializat în pictură stradală va personaliza tramvaiele din Ploieşti. Primul tramvai, dedicat lui I.L.Caragiale

Un artist specializat în pictură stradală va personaliza
tramvaiele din Ploieşti. Primul tramvai, dedicat lui I.L.Caragiale

Tramvai din Ploieşti personalizat cu chipul dramaturgului I.l.Caragiale FOTO Primăria Ploieşti

În loc să fie amendat pentru îndrăzneala de a ”măzgăli” zidurile oraşului, Călin Silviu, cunoscut în comunitatea artiştilor stradali din Ploieşti drept Mebs Silviu, a primit suprot de lucru din partea administraţiei publice locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Astfel, tramvaiele din Ploieşti vor fi personalizate pri tehncia graffiti, iar tema aleasă de artişti în colaborare cu Primăria va avea în prim plan personalităţile din domeniul culturii şi sportului care au devenit în timp simbol pentru oraş.

Primul tramvai a fost dedicate dramaturgului I.L. Caragiale, al căuri chip a fost deja imortalizat în culori vii.

 ”Un grup de tineri pasionaţi de arta stradală doreşte ca, prin tehnica graffitti, tramvaiele care circulă în oraş să primească o înfăţişare modernă şi atractivă, prin intermediul căreia să fie promovată artistic imaginea Ploieştiului, astfel, să ne reamintim şi să le arătăm tuturor de ce suntem mândri că suntem ploieşteni”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploieşti.

Artistul ploieştean va realiza gratuit lucrările din acest proiect, urmând ca în decursul acestei veri să fie rebranduite cu simbolurile oraşului şi restul tramvaielor. Deocamdată artistul nu a dezvăluit numele personalităţilor ploieştene ale căror portrete le vom regăsit pe pereţii exterior ai mijloacelor de transport în comun din oraş.

FOTO Primăria Ploieşti

Citeşte şi:

„Pădurea Colorată“, înnoită de artiştii plastici. „Este respectul nostru pentru natură”

Constanţa, văzută şi trăită în pandemie de artiştii plastici de la „Ovidius“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările