Un angajat al rafinăriei Lukoil din Ploieşti, confirmat pozitiv COVID-19. A luat virusul de la mama lui

Un angajat al
rafinăriei Lukoil din Ploieşti, confirmat pozitiv COVID-19. A luat virusul de
la mama lui

Rafinăria Lukoil din Ploieşti

Un angajat al rafinăriei Petrotel Lukoil din Ploieşti a fost confirmat pozitiv COVID-19. Bărbatul a luat virusul de la mama lui. Ambii au forme uşoare de boală şi nu sunt internaţi în spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor rafinăriei ploieştene, angajatul bolnav de COVID-19 este tânăr şi are o formă uşoară a bolii, motiv pentru care nu este internat în spital. Cel mai porbabil, bărbatul a luat boala de la mama sa, şi ea confirmată pozitiv COVID-19. Din cauza acestei situaţii, rafinăria Lukoil a luat măsuri de protecţie excepţionale, iar în cursul zilei de miercuri, 1 aprilie, se va face şi o anchetă epidemiologică. În plus, colegii cu care a intrat în contact au fost şi ei izolaţi la domiciliu.

”Mâine se desfăşoară ancheta epidemiologica. Angajatul este tânăr, a luat virusul de la mama lui. Amândoi sunt domiciliaţi în Ilfov. Cazul este izolat la domicilu, iar operatorii cu care a intrat în contact sunt de asemenea la domiciliu. Menţionăm că în urmă cu 2 saptamani, comitetul de criză al rafinariei a dispus ca doar minim de personal să lucreze în rafinarie, restul angajaţilor lucrând on line de acasă. S-au luat toate măsurile stricte, necesare funcţionării în siguranţă a rafinariei PETROTEL LUKOIL”, aprecizat Dana Dănulescu, purtători de cuvânt al Petrotel Lukoil.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările