Un adolescent, fără permis de conducere, prins când făcea drifturi cu maşina iubitei

Un adolescent, fără permis de conducere, prins
când făcea drifturi cu maşina iubitei

Adolescentul şi iubita lui cu trei ani mai mare sunt cercetaţi penal

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Ploieşti este cercetat penal pentru conducere fără permis. Acesta a fost prins de către un echipaj de jandarmi când făcea drifturi cu maşina iubitei sale, o tânără cu trei ani mai în vârstă.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Prahova, un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploieşti, ”a depistat în zona Sălii Sporturilor Olimpia, un autoturism care efectua derapaje controlate, tulburând ordinea şi liniştea publică. În momentul intervenţiei, din autoturism au coborât doi tineri care au fugit în direcţia străzii Alecu Russo, fiind ulterior depistaţi pe strada Mărăşeşti.

În continuare, au fost efectuate verificări pentru stabilirea identităţii celor două persoane, stabilindu-se că la volan s-ar fi aflat un tânăr de 17 ani, din Ploieşti, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie”, potrivit documentului citat.

 La faţa locului a fost solicitat un echipaj de poliţie, care i-a condus pe cei doi la sediul secţiei, în vederea continuării verificărilor.

 Poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul îi aparţine unei tinere de 20 de ani din comuna Puchenii Mari, concubina conducătorului auto.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis iar faţă de iubita acestuia se fac cercetări pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: