Tramvaiul 102 reintră în circulaţie din 15 septembrie

Tramvaiul 102 reintră în circulaţie din 15 septembrie

Tramvaiul 102 va circula din nou din 15 septembrie FOTO Dana Mihai

Începând cu data de 15 septembrie va fi reluată circulaţia cu tramvaie pe traseul 102, ruta Spitalul Judeţean – Gara Vest. Linia reabilitată este gata de câteva luni

Ştiri pe aceeaşi temă

Linia de tramvai 102 este nou-nouţă, cu peroane şi staţii în ţiplă, dar stă nefolosită, iar pe alocuri a fost năpădită de buruieni, deşi a fost reabilitată pe fonduri europene şi recepţionată în luna iunie. La probe au fost constatate mai multe nereguli pentru care constructorul a avut termene de remediere.

Îmbarcarea/debarcarea călătorilor se va face din staţiile special amenajate, astfel:

- pe sensul Spitalul Judeţean - Gara Vest: Spitalul Judeţean, Cramele Halewood, Complex Meşteşugăresc, Complex Mic, Restaurant Nord, Deltei, Hotel Nord, Malul Roşu, Biserica Înălţarea Domnului, Cosminele, Lămâiţa, Pasaj Mărăţeşti, Gara Vest.

- pe sensul Gara Vest - Spitalul Judeţean: Gara Vest, Pasaj Mărăşeşti, Lămâiţa, Cosminele, Biserica Înălţarea Domnului, Malu Roşu, Hotel Nord, Deltei, Restaurant Nord, XXL Megadiscount, Complex Meşteşugăresc, Cramele Halewood, Spitalul Judeţean.

Mai puteţi citi

Linie de tramvai nou-nouţă, dar nefolosită şi năpădită de buruieni. Care sunt cauzele

Record în amânarea unui proiect european la Ploieşti. Încă un an şi jumătate pentru pasajul Vest

Din bogaţi cu proiecte europene la datori vânduţi băncilor. Incompetenţa de durată duce un oraş românesc în haos

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: