Tragic accident în Prahova. Un bărbat a fost tăiat în două de un Logan condus de un şofer de 19 ani

Tragic accident
în Prahova. Un bărbat a fost tăiat în două de un Logan condus de un şofer de 19
ani

Rămăşiţele autoturismului după ce a secţionat un om, a distrus o altă maşină şi s-a izbit de un pom FOTO ISU Prahova

Imagini de coşmar, duminică noapte, pe DN 72, drumul care face legătura între Ploieşti şi Târgovişte. Un bărbat a fost pur şi simplu rupt în două după ce a fost lovit cu viteză de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani. Şoferul este şi el în stare critică în urma impactului violent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc duminică, aproape de miezul nopţii, pe DN 72, în dreptul comunei Brătăşanca. Din informaţiile oferite de Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova,  accidentul ar fi fost produs de un tânăr de doar 19 ani care conducea cu viteză foarte mare. În momentul în care intrat în comuna, tânărul, care se afla la volanul unui Logan, a spulberat un pieton, aflat cel mai probabil pe marginea drumului.

În urma impactului, victima a fost secţionată de la jumătate, o parte din trup a rămas la locul accidentului, iar cealaltă jumătate a fost târâtă aproximativ 400 de metri. În primă fază, poliţiştii care au ajuns la faţa locului au crezut că au parte de două persoane accidentate mortal, însă, în urma verificărilor şi-au dat seama că pe carosabil se află părţi dintr-un singur corp.

În acelaşi accident a mai fost implicat un al doilea autoturism. Se pare că după ce a lovit pietonul, Loganul a ricoşat într-o altă maşină şi de aici într-un copac. Tânărul care conduea Loganul a fost găsit încarcerat, inconştient, iar acum se află în comă la spital, cu şanse minime să-şi mai revină. Cel de-a doilea şofer, fizic este nevătămat, dar din cauza imaginilor de care a avut parte, omul a suferit un şoc.

Deocamdată nu se cunosc date concrete despre modul în care s-a produs acest cumplit accident. Nu se ştie dacă pietonul lovit, un bărbat de 44 de ani, se afla în traversare sau doar mergea pe marginea drumului. Martorii spun că victima tocmai venise de la serviciu şi se oprise la barul din comună unde ar fi consumat o bere.

Poliţiştii aşteaptă acum expertiza tehnică ce va stabili cu ce viteză se deplasa şoferul vinovat de accident şi urmeză să audieze posibilii martori.

citeste totul despre: