Tragedie în familia unui cunoscut fotbalist român. Fiul lui a fost găsit mort în scara blocului

Tragedie în
familia unui cunoscut fotbalist român. Fiul lui a fost găsit mort în scara
blocului

FOTO Arhiva

Tragedie în familia unui fotbalist care a jucat ani de zile în Liga I. Fiul său, un adolescent în vârstă de 16 ani, a fost găsit mort în scara blocului. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de către mama tânărului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sebastian Pancovici (16 ani), elev la un liceu din Ploieşti, a fost găsit, marţi dimineaţă, mort în scara blocului. Adolescentul a ales să-şi pună ştreangul de gât. Din primele informaţii rezultă că băiatul a lăsat chiar şi un bilet de adio în care îşi cere scuze pentru gestul său.

Cadavrul adolescentului a fost descoperit chiar de către mama lui. Sebastian Pancovici era fiul lui Florin Pancovici, cunoscut fotbalist care a jucat ani la rând în Liga I, la echipe precum Gaz Metan Mediaş sau FC Petrolul Ploieşti. Chiar dacă acum are 40 de ani, Florin Pancovici este încă jucător activ, dar în competiţia judeţeană de fotbal (AFC Brebu).


Florin Pancovici, fost fotbalist la FC Petrolul Ploieşti, tatăl adolescentului care s-a sinucis marţi la Ploieşti FOTO facebook/florin.pancovici

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care Sebastian a decis să-şi pună capăt zilelor. În cauză Poliţia Prahova a declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs această tragedie.

citeste totul despre: