Trafic aglomerat pe DN 1 Ploieşti - Braşov, spre staţiunile montane. Cum se circulă pe sensul către Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe zona de urcare către staţiunile montane.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe segmentul de drum cuprins între kilometrii 96+300 de metri şi 108, între localităţile Cornu şi Comarnic, judeţul Prahova, se circulă în coloană. 

Aglomeraţie mare între Sinaia şi Buşteni

Pe acelaşi sens de mers, între staţiunile Sinaia (kilometrul 120+500 de metri) şi Buşteni (kilometrul 131), valorile de trafic sunt, de asemenea, ridicate.

Coloană spre Bucureşti

Tot pe DN1, însă pe sensul către Capitală, se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov, până în zona centrală a staţiunii Buşteni.

Poliţiştii acţionează în teren pentru fluidizarea traficului.

Rute ocolitoare

"Pentru evitarea traficului aglomerat, a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, şoferii putând opta şi pentru rute ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele – Ploieşti", preciza, în jurul orei 13,30,  Centrul Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule şi să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite