Tentativă de suicid la Câmpina. O femeie, salvată în ultima clipă de un trecător

Tentativă de suicid la Câmpina. O femeie, salvată în ultima
clipă de un trecător

Corpul femeii, care încă se afla în viaţă, a fost observat plutind în derivă în lacul Curiacul

O femeie în vârstă de 54 de ani din Câmpina a fost salvată în ultimul moment de la înec. Se aruncase într-un lac de la ieşire din oraş, cu gândul să-şi pună capăt vieţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tentiativa de suicid s-a întâmplat, duminică la ora 7 dimineaţa, la Câmpina. Un trecător a văzut corpul unei femei care plutea în derivă pe suprafaţa lacului Curiacul, aflat la ieşire din oraş spre Poiana Câmpina şi în imediata apropiere a unui parc pentru copii.

Femeia a fost adusă pe mal, în şoc hipotermic şi inconşitentă dar cu funcţii vitale. Echipa de salvatori de la Serviciul de Ambulanţă Prahova a reuşit să o resusciteze şi a transportat-o imediat la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Câmpina unde a primit îngrijiri medicale.

Femeia şi-a revenit după şoc şi le-a mărturisit medicilor de la spital că a recurs la acest gest necugetat, speriată de diagnosticul grav primit recent.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările