Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti deschide a 67-a stagiune din istoria sa

Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti deschide a 67-a stagiune din istoria sa

O nouă stagiune începe la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti FOTO Facebook Teatru Toma Caragiu

Stagiunea 2016-2017 a Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti se deschide vineri, 2 septembrie, dată la care sunt programate două reprezentaţii ale spectacolului Vanilla Skype

Ştiri pe aceeaşi temă

A 67-a stagiune din istoria Teatrului Toma Caragiu va fi deschisă vineri, 2 septembrie, cu două reprezentaţii inedite, din repertoriul Teatrului ACT şi al Asociaţiei T.E.T.A, ale spectacolului Vanilla Skype, de la orele 17.00 si 20.30.

În regia lui Cătălin Ştefănescu, cel care este şi autorul piesei, spectacolul îi reuneşte pe unii dintre cei mai cunoscuţi actori ai scenei româneşti, Marcel Iureş, Marius Manole, Medeea Marinescu, Andi Vasluianu şi Vlad Zamfirescu, alături de mai tinerii Alexandru Ion, Mircea Postelnicu şi Vladimir Purdel.

Teatrul pentru copii Ciufulici va avea prima reprezentaţie a acestei stagiuni, duminică, 4 septembrie, de la ora 11.00, în foyerul Teatrului Toma Caragiu, cu spectacolul Prinţesa mecanică, în regia lui Radu Dinulescu. Spectacolul revine pe scena Teatrului ploieştean după ce s-a bucurat de aprecierea publicului la numeroase festivaluri din ţară şi din străinătate .

Pentru secţia Dramă, deschiderea oficială a stagiunii va avea loc duminică, 11 septembrie, când, de la ora 18.30, publicul spectator se va putea reîntalni cu personajele comediei Ce vor fetele, un spectacol despre dragoste, prietenie şi viata de cuplu, în regia lui Dragoş Câmpan.

Miercuri, 14 septembrie, de la ora 18.30, Teatrul de Revistă Majestic începe această stagiune cu o premieră, spectacolul Faza lungă. După ce stagiunea trecută a montat o variantă modernă a piesei Visul unei nopţi de vară, de William Shakespeare, regizoarea Theo Herghelegiu revine la Ploieşti cu montarea unui text al autoarei Catherine Aigner, care prezintă într-o cheie comică felul in care se poate schimba viaţa unui cuplu odată cu apariţia unui personaj aparte.

Biletele se găsesc la Agenţia de bilete a teatrului şi online, pe www.teatruploiesti.ro, accesând secţiunea Program spectacole.

Vă mai recomandăm

Filarmonica Metropolitană Bucureşti, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Holograf, Teatrul Masca la Festivalul Sinaia Forever

Marcel Iureş, Medeea Marinescu şi Andi Vasluianu joacă la Ploieşti în spectacolul „Vanilla Skype“


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările