Târgul cu Bunătăţi vine la Câmpina cu dulceaţă de goji şi zacuscă de ciuperci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 28 şi 30 martie, Târgul cu Bunătăţi revine la Câmpina, cu produse tradiţionale românesti, dar şi cu noi surprize de la Topoloveana

Târgul va fi la „Ceas“, de joi până sâmbătă inclusiv, cu două noi produse naturale 100%, marca Topoloveana: dulceaţă de goji şi zacuscă de ciuperci. Dulceaţa conţine 60% fructe de goji şi 40% suc concentrat de mere, ceea ce face din ea o delicatesă absolută, dar şi un medicament natural.

Fructele goji au cel mai mare conţinut de betacaroten, ceea ce ajută corpul să producă antioxidanţi şi vitamina A. Delicioasa zacuscă de ciuperci conţine 35% ciuperci proaspete, ardei gogoşar, ceapă, morcov, ulei, pastă de roşii, sare, condiment, devenind astfel o mâncare extrem de gustoasă pentru zilele de post.

Pe lângă aceste două noi vedete, Târgul vă aşteaptă cu mesele pline de bunătăţi, ca şi până acum. Cârnăciorii de oaie, muşchiuleţul şi pastrama de porc sau de vită, cremvurştii de curcan vor sta chiar lângă brânza de bivoliţă, telemeaua cu chimen, brânza de burduf cu chimen, ardei, busuioc.

Astfel de bunătăţi se mănâncă neapărat cu o pâine proaspătă, fără aditivi, scoasă aburinda din cuptoarele pe vatră de la Rupea.

Mancarea bună trebuie acompaniată de un vin Jariştea, alb, roşu sau roze, de un suc natural de mere de la Voineşti sau de siropuri de cătină, muguri de brad, zmeură, mure, vişine, dulceaţă de caise, merişoare, afine, cireşe amare, venite tocmai de la Suceava.

Producătorii vă îmbie şi cu specialitate de Botoşani, zacusca de peşte, dar şi cu miere, faguri crescuţi în borcan şi fructe uscate în miere din Cârtişoara şi cu medicamentele naturiste care pot fi considerate ceaiurile şi tincturile din plante naturiste.

Localnicii şi turiştii care au de făcut daruri sunt aşteptaţi cu obiectele frumos lucrate ale artiştilor hand-made şi meşterilor.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite