Sute de conducători auto verificaţi cu etilotestul în weekend. Alcoolemie record depistată la un şofer care circula pe un drum comunal din  Prahova

Sute de
conducători auto verificaţi cu etilotestul în weekend. Alcoolemie record
depistată la un şofer care circula pe un drum comunal din  Prahova

Şoferul avea o alcoolemie de 1,50 mg/l alcool pur în aerul respirat

Un şofer care circula pe un drum comunal din localitatea prahoveană Izvoarele a reuşit să bată recodul la alcoolemie. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul i-a şocat pe poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 19 – 21 aprilie, poliţiştii au acţionat pentru reducerea riscului rutier, cu precădere pentru a sancţiona conducătorii de autovehicule care se află sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel încât au fost verificaţi cu aparatul etilotest 562 de conducători auto.

În noaptea de vineri, în jurul orei 01.30, poliţişti din cadrul Sectiei Nr.1 Poliţie Rurală Apostolache au depistat, în comuna Sângeru, un conducător auto pentru care, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemnea, în noaptea de sâmbătă, pe raza comunei Izvoarele, poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Drajna, au depistat, în jurul orei 00.30, un alt conducător auto pentru care, de aceasta dată, etilotestul a indicat o valoare de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările