Suporterul huligan din Ploiești a fost trimis în judecată. Se confirmă existența drogurilor

Suporterul huligan din Ploiești a fost trimis în judecată. Se confirmă existența drogurilor

Dragoș Enache. Foto Facebook

Dragoș Petruț Enache va fi judecat de magistrații de la Tribunalul Prahova pentru trei infracțiuni: lovire și alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și deținerea de droguri de mare risc pentru consumul propriu. Procurorii DIICOT Ploiești au finalizat și rechizitoriul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată ce se arată în comunicatul DIICOT Ploiești:

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Enache Dragos Petruţ, în vârstă de 25 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice, deţinere de  droguri de mare risc pentru consumul propriu şi lovire sau alte violenţe,   prev. de art. 42 alin. 1 din Legea nr. 4/2008, rap. la art. 321 alin. 1 si 2 C. p., art. 4 alin. 1 si 2 din Legea nr. 143/2000 şi art. 180 alin. 2 C. p.

În fapt, se reţine că, la data de 30.10.2011, în  incinta Stadionului „ILIE OANĂ" din municipiul Ploieşti, în timpul meciului oficial PETROLUL PLOIESTI - STEAUA BUCURESTI, inculpatul Enache Dragos Petruţ, care anterior consumase ecstasy - drog de mare risc,  a pătruns pe gazon şi l-a lovit  cu pumnul, în zona feţei, pe unul dintre jucătorii echipei „STEAUA BUCURESTI", partea vătămată Galamaz George Daniel suferind leziuni pentru a căror vindecare a necesitat 16 - 18 zile de îngrijiri medicale.

Jucătorul a fost în imposibilitate de a mai continua partida de fotbal, motiv pentru care arbitrul a dispus oprirea meciului şi evacuarea celor 14.000 de spectatori.

Urmare acestui incident, datorită violenţei cu care s-a manifestat  inculpatul, s-a creat panică în rândul suporterilor, fiind tulburate grav liniştea şi ordinea publică.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au trimis cauza spre competentă soluţionare Tribunalului Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările