Suporterii Petrolului Ploieşti au mers la DIICOT cu un mesaj pentru patronul Dan Capră: „La mulţi ani cu executare!“

Suporterii Petrolului Ploieşti au mers la DIICOT cu un mesaj pentru patronul Dan Capră: „La mulţi ani cu executare!“

Mesajul afişat de suporteri la sediul DIICOT Ploieşti. FOTO Facebook

Mai mulţi suporteri ai Petrolului Ploieşti au mers marţi seară la sediul DIICOT Ploieşti unde este audiat patronul echipei, Dan Capră. Suporterii echipei au avut şi un mesaj pentru acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La mulţi ani cu executare“  a fost mesajul afişat de suporterii echipei Petrolul Ploieşti pentru patronul echipei de fotbal, Dan Capră, audiat la DIICOT Ploieşti încă de marţi dimineaţă.

Procurorii DIICOT Ploieşti i-au ridicat, marţi, pe principalii acţionari ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, fraţii Daniel şi Nicolae Capră şi pe directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, care deţine de asemenea acţiuni în club.

Cei trei au calitatea de suspecţi în acest dosar, fiind acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu de peste 15 milioane de euro.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că o parte din membrii grupării, în calitate de administratori ai S.C. FOTBAL CLUB PETROLUL S.A. Ploieşti, au iniţiat în anul 2012 o grupare infracţională organizată la care au aderat şi ceilalţi membri, în vederea creării unor lanţuri infracţionale care să favorizeze firmele administrate de membrii grupului, respectiv în scopul preluării şi finanţării S.C. FOTBAL CLUB PETROLUL S.A. Ploieşti. Astfel, au fost efectuate operaţiuni nereale prin emiterea de documente şi facturi fictive, în scopul deducerii TVA  şi diminuării  bazei de impozitare (impozit pe profit).

De asemenea, în scopul creării unor relaţii comerciale inexistente între firmele implicate în activitatea infracţională, cu clubul sportiv, au fost facturate diferite servicii şi livrări de mărfuri, sumele astfel obţinute fiind însuşite de către membrii grupării, în scopul preluării şi finanţării clubului, prin creditări succesive“, se arată în comunicatul DIICOT.

Pe aceeaşi temă

UPDATE FOTO VIDEO Percheziţii la Petrolul Ploieşti pentru evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 15,4 milioane de euro. Administratorii clubului, la audieri

Dan Capră, drumul de la ospătărie se îndreaptă spre puşcărie. Patronul Petrolului are două dosare „grele” pe cap

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările