Spectacolele Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploieşti, postate pe Facebook

Spectacolele Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploieşti, postate pe Facebook

Secvenţă din spectacolul ”O noapte furtunoasă” de I.L Caragiale FOTO teatrulploieşti.ro

Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti îşi doreşte ca în acestă perioadă să vă ofere în continuare posibilitatea de a vă întâlni cu spectacolele şi cu actorii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

            Pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/teatrultomacaragiu/), începând cu data de 20 martie, am pus la dispoziţia publicului nostru de toate vârstele o selecţie de materiale video special create şi alese. Puteţi accesa toate evenimentele postate oricând doriţi (ele rămânând salvate permanent pe pagina noastră de facebook), la un preţ accesibil oricui: plăteşti-cât-vrei.

           ” Valorile noastre şi contextul impus de această pandemie au condus la această variantă de plată, care poate deveni cheia supravieţuirii noastre în viitor. Orice contribuţie este binevenită, însă accesul la evenimentele postate nu este condiţionat de plată”, se arată într-un comunicat de presă al Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploieşti.
            Dacă doriţi să contribuiţi, găsiţi mai jos datele contului nostru:
TEATRUL TOMA CARAGIU, CONT DONAŢII ŞI SPONSORIZĂRI: RO40TREZ52121G370100XXXX
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările