Târgul cu Bunătăţi vine în weekend la Sinaia. Dulceţurile de merişor şi siropurile naturale, surprizele ediţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Siropurile naturale şi dulceţurile de la Bughea de Jos sunt noutăţile ediţiei. FOTO Târgul cu Bunătăţi
Siropurile naturale şi dulceţurile de la Bughea de Jos sunt noutăţile ediţiei. FOTO Târgul cu Bunătăţi

De vineri, 12 aprilie, până duminică, 14 aprilie, sinăienii, dar şi turiştii care ajung pe Valea Prahovei sunt aşteptaţi şi la savurosul Târg cu Bunătăţi, din faţa magazinului Winmarkt

Dacă nu aţi călcat vreodată în Târgurile cu Bunătăţi, trebuie să ştiţi că găsiţi aici toate bunătăţile la care vă puteţi gândi, toate produsele făcute în casă, sănătoase, aduse din toată ţara de către harnicii producători. Iar dacă sunteţi client fideli ai Târgului, trebuie să ştiţi că şi în acest weekend sunteţi aşteptaţi cu toate delicatesele obişnuite, dar şi cu surprize.

Din zona Bran vor fi brânză proaspătă de oaie, urdă cu mărar şi caşcaveaua veritabilă, dar şi brânză de burduf cu ardei sau chimen, de la Fundata de Braşov sau brânză de burduf din Bistriţa – Năsăud, brânză şi caşcavaluri olandeze, cu gust special.

Pentru împătimiţii de proteine, produsele din carne sunt pe alese - piept de raţă afumat şi condimentat, cârnaţi la topor, piept de curcan copt, ruladă de curcan şi pate de ficat aducem de la Botoşani şi muşchi de porc afumat, cârnaţi picanţi de porc, slană fiartă.

Cu celelalte produse pe care le găsiţi în Târg, veţi putea să umpleţi o masă menită să mulţumească şi să sature pe oricine: pâine cu cartofi, naturală şi fără aditivi alimentari, coaptă pe vatră la Rupea, unt numai bun de întins pe pâinea caldă, miere, ciocolată de casă, halviţa şi covrigi, suc natural de mere, legume proaspete de sezon şi conserve care mai de care (zacuscă de vinete, de ciuperci, de peşte, de dovlecei verzi), cafea, ceaiuri şi condimente exotice, siropuri, dulceţuri şi şerbet din Moldova, aşa cum le făcea bunica, turtă dulce şi alte dulciuri plimbate tocmai de la Baia Mare: prăjituri de casă cu nucă, bezea sau magiun de prune sau cu foi făcute din bulion.

Şi cum fiecare ediţie are şi noutăţi, de această dată sunteţi invitaţi să degustaţi delicioasele produse argeşene ale celor de la Poiana Fermecată din Bughea de Jos: siropuri naturale şi dulceţuri de merişor, zemură de pădure, afine şi salată şi zacusca de ghebe.

Vă mai recomandăm

Teatrul din Mizil a fost redeschis. A luat fiinţă, în urmă cu 125 de ani, la iniţiativa lui Caragiale

FOTO Lecţia de mişcare. 100 de kilometri pe jos, între Ploieşti şi Braşov, împotriva sedentarismului

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite