Unii dintre cei mai titraţi designeri de traseu şi arbitri internaţionali din domeniu îşi dau concursul pentru a oferi concurenţilor şi spectatorilor cele mai ridicate standarde de competiţie. Karpatia Horse Show va găzdui două tipuri de competiţii oficiale: Concursul Complet Internaţional (disciplină olimpică din 1912) şi Campionatul Balcanic de Atelaje, disciplină la care România este în top 10 mondial.

Pentru publicul care va ajunge pe domeniul de la Floreşti, judeţul Prahova, organizatorii au pregătit activităţi speciale. De la prezentări de cai eleganţi, ogari şi maşini de epocă, drive test cu maşini de teren şi de lux până la accesul într-o zonă comercială variată cu creatori de frumos şi creatori de gust, Karpatia Horse Show înseamnă o experienţa unică.

Zonele de agrement inspirate de parcul şi pădurea de peste 130 de hectare ale domeniului, fac din competiţia ecvestră un superlativ al evenimentelor de weekend outdoor pentru toţi membrii familiei.
Şi copiii se vor bucura de numeroasele activităţi dedicate lor: de la agrement cu ponei şi cai sau plimbări cu gatoruri, la ateliere inspirate de natură, un labirint uriaş de parcurs şi multiple activităţi de aventură.

Programul celor trei zile de concurs va fi:

Vineri, 29 Septembrie

10:00 Concurs Complet Internaţional 1*      – Dresaj
12:00 Campionat Balcanic Atelaje cu 2 cai  – Dresaj
14:00 Concurs Complet Internaţional 2*      – Dresaj
15:00 Concurs Complet Internaţional 3*      – Dresaj
15:30 Concurs Complet Naţional Novici      – Dresaj
17:00 Concurs Complet Naţional Prenovici – Dresaj

Sambătă – 30 Septembrie

09:30 Concurs Complet Internaţional 3*       – Cros
10.30 Concurs Complet Naţional Prenovici  – Cros
11.15 Concurs Complet Naţional Novici       – Cros
12.15 Concurs Complet Internaţional 1*       – Cros
14.15 Concurs Complet Internaţional 2*       – Cros
15.00 Pauza
15.45 Campionat Balcanic Atelaje cu 2 cai   – Maraton

Duminică – 1 Octombrie

10.00 Concurs Complet National Prenovici – Obstacole
11.30 Concurs Complet National Novici      – Obstacole
12.45 Concurs Complet International 1*      – Obstacole
13.45 Concurs Complet International 2*      – Obstacole
14.30 Concurs Complet International 3*      – Obstacole
15.00 Pauza
15.45 Campionat Balcanic Atelaje cu 2 cai  – Conuri
16.30 Life & Style (Paradă ţinute, ogari, Clubul Morgan România)
17.15 Concurs Demonstrativ Atelaje cu 4 cai


Acces
Accesul turiştilor pe Domeniul Cantacuzino Floreşti se face cu uşurinţă. Acesta este situat în apropierea staţiunilor turistice din Prahova, la doar o ora de Bucureşti sau Braşov. În zilele de sâmbătă şi duminică organizatorii au planificat şi autocare cu plecare din Bucureşti (Piaţa Victoriei) sau Ploieşti (Parcare Kaufland Nord). Biteletele pentru autocare se pot achiziţiona de pe www.bilete.ro.

În perioada de desfăşurare a evenimentului preţul unui bilet este de 35 de lei pentru un adult şi 15 lei pentru copii sub 14 ani. Biletele pot fi achiziţionate de pe www.bilete.ro sau direct din locaţie. 

Detalii şi imagini de la ediţiile din anii trecuţi găsiţi pe http://www.karpatiahorse.ro sau pe pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/karpatiahorse.

Pentru a intra în atmosfera evenimentului, va invităm să urmăriţi acest film de prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=7WYlNIPAW6U

Parteneri: Toyota, Aqua Carapatica, Domeniile Sâmbureşti, Martini, The Botanist, Metaxa, Paul, Gonzales, Michelin, IPSO, John Deere, Pluriva, OTTO, MSL Logistic, Pluriva.

Organizatori: Domeniul Cantacuzino, Cross Country Farm, F.E.I, F.E.R.,  Rumor Production

Eveniment organizat cu sprijinul: Consiliul Judeţean Prahova, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Savana, Pentru Cai, R&M Audit. 


Parteneri media: Magic FM, Adevărul, Dilema, Historia, Men's Health, National Geographic, Casa Lux, VIVA, Business Review, Observator cultural, Times New Roman, Iqads, B24 FUN, Bună Ziua Braşov, Transilvania Business, Observatorulph.ro, CâmpinaTV.ro, Qbebe, MAMI, Draga mea pentru copii, Parinti.comSuntparinte.ro.

Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Prahova. Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia Consiliului Judeţean Prahova şi nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea