Scări vopsite în grabă pentru vizita preşedintelui Johannis la Ploieşti: ”Este în regulă, vopseaua s-a uscat”

Scări vopsite în grabă pentru vizita preşedintelui Johannis la Ploieşti: ”Este în regulă, vopseaua s-a uscat”

Vopseaua de culoare ”gri tehnic” a fost aplicată direct peste gresia spartă FOTO facebook/Diana Crăiniceanu

Scările de la intrarea principală a Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti au fost vopsite, marţi 14 mai, în albastru deschis. Cosmetizarea a fost făcută „pe repede înainte“, special pentru vizita preşedintelui Klaus Iohannis, care îşi va lansa aici cartea „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”.

Ploieştenii care au trecut, marţi dimineaţă, prin centrul municipiului au fost surprinşi să vadă că scările de la intrarea principală a Casei de Cultură a Sindicatelor au fost vopsite într-un albastru deschis. Ciudat este că vopseaua a fost aplicată direct peste gresia spartă.

”Arată un pic mai bine aşa. Le-am vopsit pentru evenimentul de astăzi, acesta a fost scopul, dar şi pentru faptul că, într-adevăr erau nişte scări care deja cădeau, erau rupte, terminate. Necesitau oricum o intervenţie, iar acest eveniment a grăbit un pic procedura. Este totuşi o lucrare provizorie, nu vor fi lăsate aşa. Acum este totul în regulă, vopseaua s-a uscat”, a declarat Sorin Tudor, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

Acesta a precizat că vopsirea scărilor nu a fost realizată la solicitarea Primăriei Ploieşti, ci a fost o decizie a conducerii Casei de Cultură. Mai mult, Tudor a adăugat că instutuţia pe care o conduce are un plan de renovare mai amplă a scărilor de la intrarea principală, având în vedere că fundaţia scărilor ”este mâncată”, iar gresia a fost spartă şi de către copiii care merg cu bicicletele în zonă.

Preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat, marţi 14 mai, la Ploieşti începând cu ora 17.00. Şeful statului se va întâlni cu autorităţile locale din regiune, marţi, la Primăria Municipiului Ploieşti, potrivit agendei prezidenţiale.

La ora 18,00, la Casa de Cultură a Ssindicatelor, va avea loc evenimentul de lansare a cărţii "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: