Scandal la un centru de carantină din Prahova. Un bărbat aflat în izolare a început să arunce cu bani pe geam

Scandal la un centru de carantină din Prahova. Un bărbat aflat în izolare a început să arunce cu bani pe geam

Inrervenţie a poliţiei FOTO Arhivă

Un prahovean izolat într-unul dintre centrele de carantină din Ploieşti a făcut un scandal monstru, nemulţumit că trebuie să rămână închis în cameră două săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Bărbatul a început să arunce cu bani şi alte obiecte de la geamul hotelului unde era izolat.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judectoria Ploieşti, un bărbat care revenise recent dintr-o ţară aflată în zona roşie din cauza pandemiei de COVID-19, s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor.

În Prahova au fost înregistrate până sâmbătă, 21 martie 2020, 19 dosare penale pentru infracţiuni similare. Aproape în fiecare zi de când a fost anunţată starea de urgenţă, procurorii ploieşteni nu au contenit să deschidă astfel de dosare pe numele prahovenilor care refuză să rămână izolaţi la domiciliu, conform deciziei autorităţilor centrale.

Astfel, au fost identificate persoane care au ieşit din izolare deşi nu aveau voie să facă acest lucru, în Câmpina, Breaza, Urlaţi, Podenii Noi, Puchenii Mari, Brazi, Berceni, Tătaru şi Lipăneşti. Toate aceste persoane au acum dosare penale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările