Săptămână de excelenţă pentru elevi. Bursă de valori educaţionale la Ploieşti

Săptămână de excelenţă pentru elevi. Bursă de valori educaţionale la Ploieşti

Elevii de gimnaziu pot afla oferta educaţională a liceelor şi colegiilor din Ploieşti. FOTO Adevărul

Colegiile, liceele şi grupurile şcolare din Ploieşti îşi vor prezenta săptămâna viitoare oferta pentru anul scolar 2013 – 2014, la bursa de valori educaţionale care se va desfăşura la Sala Coloanelor din Palatul Culturii

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 20-24 mai, elevii din Ploieşti sunt în sărbătoare. „Săptămână de excelenţă pentru elevi“ îi va aduce în prim-plan pe cei mai valoroşi dintre ei, iar pentru cei care sunt în căutarea celei mai bune educaţii oportunitatea de a sonda oferta liceelor, grupurilor şcolare şi colegiilor din Ploieşti.

„Săptămână de excelenţă“ se deschide luni, la ora 16.00, cu bursa de valori educaţionale pentru anul şcolar 2013 – 2014. Evenimentele continuă marţi, la şcoala gimnazială „Sf. Vasile“ din Ploieşti cu prezentarea spectacolului „Muguri de cuvinte”, susţinut de formaţia de teatru poetic a Colegiului Naţional „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte.

Joi, 10 elevi, olimpici în concursurile naţionale şi internaţionale, vor participa, la Bucureşti, la
Academia Română, la sesiunea omagială dedicată academicianului Eugen Simion, preşedintele secţiei de Filologie şi Literatură, împreună cu reprezentanţi ai administraţiei locale şi ai Inspectoratului Şcolar Prahova.

Vineri, elevii din şcoala „Mihai Eminescu“ şi delegaţi a şase ţări participante la proiectul Comenius – Shape se vor întâlni cu primarul Iulian Bădescu, administraţia fiind partener al proiectului. Tot vineri se închide şi bursa de valori educaţionale, prin premierea celor mai reprezentative standuri.

Mai puteţi citi

VIDEO Clip emoţionant realizat de prieteni în memoria Alexandrei Rizea, eleva care s-a sinucis la Sinaia

Primăria din Câmpina va plăti tatălui Andreei Marin 55.000 de euro pentru rezilierea contractului privind încălzirea şcolilor din oraş

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările