Restricţii de circulaţie la Cheia şi la Sinaia din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil şi a stratului consistent de zăpadă

Restricţii de
circulaţie la Cheia şi la Sinaia din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil şi a stratului
consistent de zăpadă

Circulaţia pe DN1 A este oprită pentru TIR-uri din cauza stratului gros de zăpadă FOTO Arhivă

Circulaţia pe DN1A, din dreptul localităţii Măneciu şi până la limita cu jueţul Braşov este afectată din cauza unor copaci care au căzut pe carosabil, dar şi din cauza zăpezii care s-a aşternut în strat consistent. În această zonă, maşinile cu o greutate mai mare de 7,5 tone nu au voie să circule.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ninge din abundenţă în zona Vălenii de Munte – Cheia, astfel că zăpada viscolită a creat probleme şoferilor aflaţi în trafic duminică, pe DN1A. Astfel, potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, mai multe TIR-uri au rămas blocate pe marginea drumului pentru că nu au mai putut să urce din cauza zăpezii. Poliţia Rutieră a decis astfel că oprească ciruculaţia pentru autotrenuri şi camioane şi să permită să treacă spre Braşov doar turismelor care pot depăşi colona de TIR-uri.

În zona Vălenii de Munte până la Măneciu s-a depus un strat de zăpadă de 7, 10 centimetri, motiv pentru care circulaţia va rămâne blocată pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.

Se circulă cu dificultate şi la Sinaia, pe DN 71 unde traficul este perturbat din cauza unor brazi care s-au rupt şi au căzut pe carosabil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: