Reglare de conturi cu cuţitul, în plină stradă. Un tânăr de 19 ani, săltat de poliţie, după ce i-a tăiat gâtul unui datornic

Reglare de conturi cu cuţitul, în plină stradă. Un tânăr de 19 ani, săltat de poliţie, după ce i-a tăiat gâtul unui datornic

Agresorul a fost reţintu pentru tentativă de omor FOTO Facebook

Un bărbat din Ploieşti a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a fost atacat cu cuţitul în plină stradă de un tânăr. Victima a fost înjunghiată în zona gâtului şi se află în stare gravă la spital. Motivul atacului ar fi fost o datorie mai veche de câte sute de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conflictul s-a petrecut joi seară, în jurul orelor 19.00, pe o stradă din cartierul Nord din Ploieşti. Potrivit unor surse judiciare, poliţia a fost solicitată să intervină printr-un apel la 112, de către un martor care a asistat la scandal.

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a găsit un bărbat care avea o rană la gât. Acesta a declarat iniţial că a fost atacat cu cuţitul ”din senin” de un tânăr necunoscut pe care îl apostrofase că se uită prea insistent la iubita lui. Poliţiştii au plecat imediat în căutarea agresorului pe care l-au şi găsit la câteva străzi distanţă. Acesta şi-a recunoscut fapta, dar a explicat poliţiştilor că n-a făcut altceva decât să se apere.

Ancheta a scos la iveală că cei doi bărbaţi se cunoşteau, iar între ei exista un conflict mai vechi din cauza unei datorii neachitate în valoare de 250 de lei.

Victima a fost transportată la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti. Iniţial, poliţiştii au raportat o rană superficială, însă medicul legist a apreciat că bărbatului i-a fost pusă viaţa în pericol. Conform raportului medicolegal, rana este una gravă, care necesită cel puţin şapte zile de îngrijiri medicale.  

Agresorul, Eusebiu Andrei Tase, a fost dus la poliţie pentru cercetări, iar vineri dimineaţă a fost prezentat în faţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru tenativă de omor. În cursul zilei de vineri va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie conform ordonanţelor militare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: