Reacţie incredibilă a hoţilor prinşi la furat de brazi: „Şefule, numai să nu daţi în noi” VIDEO

Reacţie incredibilă a hoţilor prinşi la furat de brazi: „Şefule,
numai să nu daţi în noi” VIDEO

Hoţi de brazi prinşi la furat FOTO IJJ Prahova

Doi hoţi, soţ şi soţie, au fost prinşi la furat de brazi în pădurea de la Cota 1000 din Sinaia, în zona cunoscută drept ”Plaiul Hoţilor”. Când s-au văzut înconjuraţi de oameni în uniformă, cei doi s-au panicat şi n-au ştiut cum să procedeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul s-a urcat înapoi în căruţă şi a dat să plece liniştit, fără să mai stea la discuţii, iar femeia i-a rugat pe oamenii legii să nu o împuşte şi să nu o lovească.

Jandarmii le-au explicat celor doi că nimeni nu-i va agresa, dar că trebuie să rămână pe loc să explice de unde au cetina şi brazii.

Oamenii au recunoscut că au tăiat pomii din pădure fără să aibă aprobarea ocolului silvic, iar marfa urma să fie vândută clienţilor amatori de coroniţe din brad.

”Celor în cauză li s-a întocmit act de sesizare pentru tăierea fără drept de arbori potrivit art. 107 din Codul silvic. Totodată au fost sancţionaţi cu amendă de câte 2000 de lei fiecare conform legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice pentru recoltarea de cetina fără documente legale”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările