Răzbunare pasională dejucată de poliţie. Bărbat prins în flagrant când se pregătea să incendieze maşinile celui care i-a „furat“ iubita

Răzbunare
pasională dejucată de poliţie. Bărbat prins în flagrant când se pregătea să
incendieze maşinile celui care i-a „furat“ iubita

incendiatorul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat instanţei cu mandat de arestare

Un bărbat trecut de prima tinereţe a fost prins în flagrant de poliţişti în momentul în care se pregătea să incendieze maşinile celui care i-a ”furat” iubita. Individul plătise cu bani grei mai multe persoane care să-l ajute săşi ducă la capăt planul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Breaza au reuşit să întrerupă un plan de răzbunare pus la cale de un bărbat din comuna Băneşti. Gheorge E. a fost prins în trafic, luni seară, de către un echipaj de poliţie în momentul în care se pregătea să dea foc unor autoturisme. Maşinile aparţineau noului iubit al fostei sale partenere.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit în maşina incendiatorului recipiente cu benzină şi fitile care urmau să fie folosite pentru a provoca incendiul.

Surse apropiate de ancheta au precizat că Gheorghe E. ar fi plătit cu cinci mii de lei alţi doi bărbaţi care să-l ajute să-şi pună planul în aplicare.

Bărbatul era de fapt supărat pentru că fosta sa iubită, cu care a avut o relaţie de ani de zile, a decis să-l părăsească pentru un iubit mult mai tânăr. Deranjat de atitudinea femeii, Gheorghe E. a început să o ameninţe, prin intermediul unor mesaje telefonice. Speriată, victima a făcut o plângere la Poliţie care a organziat un flagrant pentru a prinde suspectul.

În urma acţiunii organizată marţi seară, poliţiştii din Breaza l-au reţinut pe individul din Băneşti care acum are dosar penal pentru ameninţări şi tentativă de distrugere. Gheorghe E. a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus cu mandat de arestare preventivă la Judecătoria Câmpina.

 

citeste totul despre: