Răsturnare de situaţie în cazul unor percheizţii. Poliţiştii au rămas fără ”obiectul” anchetei

Răsturnare de situaţie în cazul unor percheizţii.
Poliţiştii au rămas fără ”obiectul” anchetei

Victima şi ”escrocul” s-au împăcat de faţă cu poliţiştii

Răsturnare de situaţie în cazul unor percheziţii care vizau o posibilă înşelăciune cu un prejudiciu de 160.000 lei. Victima şi ”escrocul” s-au împăcat în timpul anchetei.

”În urma percheziţiilor desfăşurate marţi de către poliţiştii din Mizil, pe raza comunei Finta, judeţul Dâmboviţa, în cauza în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, persoana bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliţiei, pentru audiere. În cauză, între acesta şi persoana vătămată a intervenit împăcarea, urmând ca dosarul să fie înaintat cu soluţie procedurală către unitatea de parchet”, se arată într-un comunicat al IJP Prahova.

Potrivit sursei citate, în luna mai a anului curent, un bărbat din Mizil ar fi contractat o societate comercială înregistrată în judeţul Dâmboviţa, în vederea construirii unui imobil, achitând în acest sens, suma de 160.000 de lei.

Ulterior, după ce a pltăit banii, reprezentanţii societăţii au dispărut fără a mai putea fi contactaţi de către victimă.

Speriat de urmările unei anchete penale, reprezentantul societăţii de construcţii a căzut la pace cu clientul său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: