Procurorii militari fac percheziţii într-un dosar de corupţie. Jandarmi din Prahova, vizaţi de anchetă

Procurorii militari fac percheziţii într-un dosar de corupţie.
Jandarmi din Prahova, vizaţi de anchetă

Jandarmi

Procurprii militari din cadrul parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Bucureşti fac percheziţii în Prahova într-un dosar corupţie. Printre persoanele vizate de anchetă se află inclusiv jandarmi din Ploieşti, potrivit unor susrse judiciare.

Surse citate au precizat că unul dintre jandarmi lucrează la Gruparea Mobilă din Ploieşti. Acesta ar fi implicat într-o grupare de infractori care se ocupă cu furtul de auto pe filieră bulgară. Jandarmul, subofiţer, se pare că deţine o societate de tractări auto.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Prahova, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova desfăşoară 7 percheziţii în judeţ (dintre care 5  pe raza municipiului Ploieşti şi 2 în oraşul Plopeni), pe o delegare a Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti

Acţiunea vizează o grupare specializată în trafic internaţional cu auto furate din străinătate. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de infracţiuni de înşelăciune, tăinuire, fals şi uz fals.

La acţiune participă şi poliţişti din Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Prahova., întrucât sunt suspiciuni legate de infracţiuni de corupţie (luare de mită, dare de mită), se arată în comunicat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: