Prahovenii speriaţi cu mesaje false de tip RO-Alert care anunţau cazuri de COVID-19 în secţiile de vot

Prahovenii speriaţi cu mesaje false de tip RO-Alert care
anunţau cazuri de COVID-19 în secţiile de vot

Mesaje fasle  de tip Ro Alert trimise în ziua alegerilor locale în Prahova

Mai multe persoane din Prahova au primit mesaje false de tip Ro-Alert prin care erau avertizate că la anumite secţii din mai multe comune din judeţ s-au înregistrat cazuri de COVID-19. Mesajele au menirea de a descuraja oamenii să meargă la vot.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Conform Biroului de Presă al Poliţia Prahova, ”la nivelul mai multor comune din judeţul Prahova a fost recepţionat un mesaj de avetizare similar Ro-Alert prin intermediul căruia cetăţenii ar fi fost anunţaţi că la nivelul anumitor secţii de votare există suspiciuni de infectare cu virusul COVID -19. Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit privind săvârşirea infracţiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

 Poliţia Prahova precizează că aceste mesaje nu au fost remise de vreo instituţie publică, ci de persoane fizice rău intenţionate, care doresc să inducă în eroare alegătorii.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit privind săvârşirea infracţiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările