Prahova. Rezultate BAC 2019. Şase absolvenţi de liceu au obţinut media zece

Prahova.
Rezultate BAC 2019. Şase absolvenţi de liceu au obţinut media zece

Şase absolvenţi de liceu din Prahova au reuşit performanţa să obţină media zece la BAC în sesiunea din iulie 2019. Este un record al ultimilor ani. Anul trecut, doar trei elevi au reuşit să obţină note maxime la toate materiile de examen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul acesta Colegiul Naţional ”Mihai Viteazul” din Ploieşti este vedeta absolută a examenului de maturitate.

 Patru elevi ai aceştei şcoli au obţinut media zece la Bacalaureat. Este vorba despre Ioana Miruna Constantin, Dan Petre Drăghici, Valentina Alexandra Irimia şi Diana Andreea Poinăriţa. Alte două medii de zece au fost obţinute de  Elena Bianca Sandu, absolventă a Colegiului Naţional Militar ”Dimitrie Constantin” din Breaza şi de Andrei Bogdan Leca, elev al Colegiului ”Al.I. Cuza” din Ploieşti.

În sesiunea de Bac iulie 2019 s-au înscris 5221 de elevi din judeţul Prahova, dar dintre aceştia 197 nu s-au prezentat la examen, iar unul a fost eliminat.

Dintre cei 5024 de elevi care s-au prezentat la toate probele de examen, 1442 nu au reuşit să obţină media şase, fiind declaraţi respinşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: