Prahova se transformă în Vestul sălbatic. Jafurile din casele oamenilor nu mai contenesc. Mai nou atacurile sunt date şi la cantinele săracilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţist de la Serviciul Investigaţii Criminale în timpul unor percheziţii
Poliţist de la Serviciul Investigaţii Criminale în timpul unor percheziţii

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2019 - ianuarie 2020,  persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracţie în incinta unor locuinţe situate pe raza comunei Măgurele, de unde au sustras sume de bani si bijuterii. Prejudiciul în cauză se ridică la valoarea de 10.000 de lei.

Aproape că nu există zi în ultima perioadă fără ca poliţştii să nu anunţe percheziţii la domiciliile unor suspecţi de furturi din locuinţe sau din sediile unor societăţi comerciale. Hoţii par de neoprit, iar mai nou au început să dea atacuri inclusiv la ONG-uri care se asigură hrana copiilor săraci.

Poliţiştii Sectiei de Politie Rurală Bălţeşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Valenii de Munte, au efectuat patru percheziţii pe raza localităţilor Gura Vitioarei si Măgurele, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infractiuni de furt calificat sau care ar fi dobândit bunuri provenite din săvârşirea acestora.

În timpul percheziţiilor au fost ridicate mai multe obiecte ce par a fi fost folosite în activitatea infracţională (articole vestimentare, diverse unelte). Alte percheziţii au avut loc în cursul zilei de joi la suspecţii bănuiţi că au dat atacul la sediul unui ONG din zona Vălenii de Munte. De aici au furat mâncare şi bani în valoare, iar prejudiciul este de 237.000 de lei. Bunurile furate din sediul ONG-ului erau destinate copiilor crescuţi în orfelinatul unui preot din satul Valea Screzii.

Tot joi 13 februarie, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în comuna Ariceştii Rahtivani unde un poştaş a anunţat că a fost jefuit de hoţi, la drumul mare. 

În plus, la începutul săptămânii, un bancomat din Sinaia a fost aruncat în aer de persoane rămase neidentificate până acum.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite