Povestea doctoriţei din România ucise în Germania de iubitul gelos. Va fi înmormântată în comuna natală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Silvia K., doctoriţa româncă, ucisă cu sânge rece de iubitul gelos, chiar în curtea casei din oraşul german Fulda, unde locuia de zece ani, va fi înmormântată în România. Trupul neînsufleţit al femeii va fi adus în comuna natală din judeţul Prahova.

Elena Silvia K., în vârstă de 35 de ani, a fost înjunghiată, luni 7 decembrie, de către fostul său iubit, un bărbat de fel din Bucureşti, cu care doctoriţa avusese o relaţie de scurtă durată şi foarte tensionată.

Potrivit unor surse apropiate de familie,  Elena ar fi fost sunată insistent în cursul zilei de duminică de către fostul său partener care refuza să accepte despărţirea. I-ar fi cerut o ultimă întâlnire, dar bărbatul a fost refuzat. Furios,  a urmărit-o, a aşteptat să intre în curtea casei unde a înjunghiat-o direct în gât. Femeia a căzut secerată.

Elena Silvia K. este prahoveancă de loc. A crescut în satul Livadea, comuna Vărbilău, alături de mătuşile sale. A urmat cursurile Colegiului Naţional ”Mihai Viteazul” din Ploieşti, apoi s-a îndreptat către Sibiu, în dorinţa de a-şi urma visul, acela de a deveni medic. 

În 2003 devenea studentă la medicină, la Unviersitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu unde s-a şi mutat pentru o perioadă. Aici l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soţ, tot medic (stomatolog).

Imagine indisponibilă

Cei doi au ales calea străinătăţii.  În urmă cu mai bine de zece ani şi se mută în Germania, în oraşul Fulda din landul Hessa. Elena avea o carieră strălucită, era apreciată ca medic chirurg în spitalul din Fulda, dar pe plan personal lucrurile nu au mers tocmai ca în poveşti. A divorţat de soţul ei în urmă cu aproximativ doi ani.

Suspectul crimei a fost arestat

După divorţ, Elena a cunoscut un român, cu care a avut o relaţie scurtă, de câteva luni. Acest bărbat se pare că nu a fost pe gustul Elenei, care a ales să nu mai continue relaţia cu el. Rudele din ţară nu cunosc amănunte despre individ. Ştiu doar că era de loc din Bucureşti.

Bărbatul a fost deja arestat de autorităţile germane ca principal suspect al crimei.

Împreună cu Elena, în Germania, se afla şi băieţelul ei de doar doi ani, dar şi o rudă apropiată care ajunsese acolo pentru o intervenţie chirurgicală. Ambele femei, împreună cu copilul, ar fi trebuit să revină în România de Sărbători.

Vă mai recomandăm:

Femeie din Prahova, ucisă cu brutalitate de iubitul gelos. Motivul absurd pentru care bărbatul a omorât-o

Bestia din Câmpina care şi-a decapitat iubita de 17 ani, condamnată la 15 ani de închisoare. Crima îngrozitoare a şocat echipajul de la Ambulanţă

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite