Poliţistul care a filmat un consilier parlamentar înjurând şi-a găsit maşina personală cu anvelopele tăiate. „Deşi există date despre autor, n-a fost audiat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul de Poliţie din Prahova care l-a filmat pe consilierul din Camera Deputaţilor înjurând ca la uşa cortului a început să fie ameninţat, iar noaptea trecută, pe 1 octombrie, s-a trezit cu anvelopele maşinii tăiate. Informaţia a fost făcută publică de Marian Godină, pe pagina lui de Facebook.

Poliţistul din comuna Prahoveană Păuleşti, devenit celebru după ce a îndrăznit să filmeze un consilier parlamentar în timp ce înjura echipajul de poliţie doar pentru că a îndrăznit să-l legitimize primeşte ameninţări.

În cursul nopţii de marţi spre miercuri, poliţistul şi-a găsit maşina personală, parcată în faţa casei, cu anvelopele tăiate, scrie Marian Godină.

”După ce a amendat un consilier parlamentar, poliţistul din Păuleşti a început să primească ameninţări de la persoane care, aparent, nu au nicio legătură cu acel consilier, deşi locuiesc în aceeaşi comună şi ameninţările au început după acel caz.

Azi noapte, ameninţările s-au concretizat, o maşină cu farurile stinse oprind lângă casa unde locuieşte poliţistul. Din maşină a coborât un bărbat care, cu un cuţit, i-a tăiat două anvelope ale maşinii parcate în faţa casei.

Cazul mi se pare extrem de grav, cu atât mai mult cu cât, deşi există date despre autor, acesta nici măcar nu a fost audiat până la această oră”, este textul postat de Godină.

 Reamintim că la începutul lunii septembrie, Lucian Rădulescu, fost consilier parlamentar la cabinetul deputatului PSD de Prahova, Laura Moagher, a fost filmat de un agent de poliţie în timp ce înjura ca la uşa cortului. Consilierul, care este şi director adjunct al Clubului Spotiv Municipal Ploieşti, a fost deranajt că echipajul de poliţie a îndrăznit să-l legitimeze pentru că parcase într-un loc nepermis. Mai mult, Rădulescu a arătat poliţistului o legitimaţie de consilier parlamentar, crezând că va scăpa fără să fie sancţionat. După acest incident, Lucian Rădulescu a fost dat afară de la cabinetul deputatului, dar a rămas în continuare în funcţia conducere din cadrul CSM Ploieşti.

Ce spune Poliţia Prahova

Biroul de Presă al Poliţiei Prahova a reacţionat imediat după apariţia în spaţiul public a informaţiei cu privire la ameninţările primite de agentul din Păuleşti.

”Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, referitor la faptul că unui poliţist din Păuleşti i-au fost tăiate cauciucurile autovehiculului personal, de către o persoană de la care ar fi primit anterior ameninţări, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, este abilitat să comunice următoarele: În noaptea de 01/02 octombrie a.c., am fost sesizaţi de către poliţistul din Păuleşti, despre faptul că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană cunoscută i-ar fi înţepat anvelopele autovehiculului personal. 

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, ocazie cu care s-a constatat faptul că două anvelope ale autovehiculului parcat în faţa imobilului de domiciliu al acestuia, prezentau urme de înţepare cauzate de un obiect înţepător-tăietor. În cauză, s-au constituit echipe de căutare a persoanei reclamate de către partea vătămată, precum şi a autovehiculului acestuia, atât pe raza localităţii Păuleşti şi în zona adiacentă, precum şi pe raza municipiului Ploieşti, urmând a se stabili întreaga activitate infracţională a acestuia.

 De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, cercetările fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti”, se arată în comunicat.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite