Poliţiştii din Prahova au împuşcat un hoţ prins în timp ce fura dintr-o pepinieră. Bărbatul era condamnat, dar fugea de închisoare

Poliţiştii din Prahova au împuşcat un hoţ prins în timp ce fura dintr-o pepinieră. Bărbatul era condamnat, dar fugea de închisoare

Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a opri un hoţ prin în flagrant FOTO Arhivă

Poliţiştii din Prahova au fost nevoiţi să folosească pistolul pentru a opri un hoţ prins în timp ce fura dintr-o societate comercială. Bărbatul era condamnat la închisoare pentru furt, dar fugea de gratii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristea Vasile zis Bariu, un hoţ care a dat mai multe spargeri de locuinţe, a fost împuşcat, vineri noapte, de către poliţiştii prahoveni. Bărbatul a fost prins chiar în momentul în care intra prin efracţie într-o clădire de birouri, situată în curtea pepinerei de la Zamfira. Când s-a trezit cu poliţiştii pe urme, individul a dat să fugă şi nu s-a oprit nici măcar atunci câd a fost somat cu arma să se oprească. 
În cele din urmă, poliţiştii au tras în plin şi l-au rănit pe Cristea în mână. Bărbatul a fost prins, iar acum urmează să fie încarcerat pentru a-şi executa pedeapsa la care a fost deja condamnat pentru furturile comise în trecut. Pe numele său va mai fi deschis un dosar penal, dat fiind ultima sa faptă.
Bariu este un conoscut al poliţiştilor prahoveni. Acesta a dat mai multe lovituri pe raza judeţului, fiind expert în furturi din locuinţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: