Ploile nu mai contenesc. Sute de gospodării din Prahova, afectate de inundaţii

Ploile nu mai contenesc. Sute de gospodării din Prahova,
afectate de inundaţii

Mai multe locuinţe, gospodării şi beciuri din localităţi aflate în partea de nord a judeţului au fost inundate, în ultimele 24 de ore, în contextul în care în zonă au fost prognozate precipitaţii de până la 70 l/mp, anunţă Biroul de Presă al ISU Prahova.

Pompierii au acţionat cu motopompe pentru evacuarea apei din 13 locuinţe şi 22 beciuri, inundate ca urmare a precipitatiilor abundente. Apa a pătruns în 10 locuinţe, 19 beciuri şi gopspodării din satul Măneciu Ungureni. Ploaia a cauzat probleme şi în satul Schiuleşti din comuna Izvoarele, o locuinţă şi două beciuri fiind inundate. Probleme au fost şi în comuna Ceraşu unde apa a pătruns într-o locuinţă şi într-un subsol de bloc la Plopeni.

Pompierii au fost în alertă şi în Paulesti la o locuinţă inundată, precum şi pe strada Cumpătu din Sinaia, unde traficul a fost blocat aproximativ 30 de minute.

Din cauza vântului puternic un copac a căzut pe un autoturism în Ploiesti iar în Vălenii de Munte, pe strada Berevoieşti  mai multi stâlpi de alimentare cu energie electrică s -au rupt şi au blocat carosabilul.

Marţi dimineaţă un echipaj de pompieri cu o motopomă acţionează în Măneciu, pe strazile Fabricii şi Costeşi pentru a evacua apă din două locuinţe.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: