Ploieşti: Petrecere cu mic dejun în Retro Caffe

Ploieşti: Petrecere cu mic dejun în Retro Caffe

Ploieşti: Petrecere cu mic dejun în Retro Caffe

Ploieştenii au parte de trei zile de house; la intrare în club ei vor primi câte un fluier cu care vor putea face gălăgie toată noaptea.

Retro Caffe Club le-a pregătit ploieştenilor un Maraton House care a început aseară şi se va sfârşi mâine în zori.

„Another Concept Party” a început cu DJ AND, DJ Danix şi DJ MyWay. Diseară, atmosfera din Retro Caffe Club va fi întreţinută de DJ Addi.

„Toţi invitaţii vor primi la intrare, din partea noastră, un fluier, pentru că este un party cu sute de fluiere şi o tonă de distracţie asigurată de Eviss DJ/MC Geo”, spune reprezentantul clubului.

Sâmbăta distracţiei
Sâmbătă este programată „Sunrise Funky Party”, o petrecere care va ţine până în zori. Petrecăreţii care rezistă până la răsăritul soarelui vor primi din partea organizatorilor micul dejun şi cafeaua de duminică dimineaţa.

De altfel, în Retro Caffe Club, ofertele promoţionale sunt la ordinea zilei. Clienţii pot comanda o sticlă de wisky şi patru doze de suc la preţul de 140 de lei, iar  cocktailurile „lungi” cu alcool şi suc costă doar 10 lei.

La toate petrecerile din weekend, invitaţii vor avea parte de cea mai nouă muzică electronică şi house.


Fete pe bar
„Atracţia clubului nostru este că fetele pot dansa pe bar, dacă au această plăcere”, mai spune organizatorul petrecerii.

Cei care doresc să ia o pauză de dans se pot retrage pe terasa clubului, pentru o gură de aer curat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: