Ploieşti: Lucrările la locuinţele ANL din Sinaia au fost sistate

Ploieşti: Lucrările la locuinţele ANL din Sinaia au fost sistate

Ploieşti: Lucrările la locuinţele ANL din Sinaia au fost sistate

Firma care ridica trei blocuri cu locuinţe pentru tineri şi locuinţe sociale în staţiune a intrat în faliment.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a demarat, anul trecut, lucrările de execuţie a trei blocuri cu locuinţe destinate tinerilor şi persoanelor aflate în situaţii speciale în Sinaia. Autorităţile locale, nemulţumite de ritmul lucrărilor,  au solicitat ANL Bucureşti schimbarea firmei de construţii, dar necazurile s-au ţinut lanţ.

Noul executat a anunţat că a întâmpinat dificultăţi pe fondul crizei economice şi că va intra în faliment. Mădălina Roşu, purtător de cuvânt al Primăriei Sinaia, a declarat pentru Agerpress că totul ţine de ANL şi că autorităţile locale au fost înştiinţate că firma care realiza cele trei blocuri din oraş a intrat în lichidare.

Astfel, tinerii şi persoanele aflate în situaţii speciale din Sinaia, care ar fi trebuit să se mute în cele 70 de apartamente până la sfârşitul acestui an, au fost înştiinţate că termenul de predare nu va putea fi respectat. La Primăria Sinaia sunt înregistrate peste 1.000 de cereri pentru locuinţe sociale şi pentru tineri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: