Ploieşti: Donaţii pentru sinistraţi, din bani publici

Banii au fost alocaţi printr-o hotărâre a Consiului Local Ploieşti, valoarea donaţiilor totalizând peste 300.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consilierii locali au decis în ultima şedinţă ordinară să doneze 90.000 de lei sinistraţilor din comuna Suceviţa, judeţul Suceava.

Fondurile ar urma să fie folosite pentru reabilitatea sistemului de apă al Mănăstirii Suceviţa, care a fost grav afectată de inundaţiile din zonă.

Pentru că, în urma unoi ploi torenţiale, şi foarte multe case din comuna prahoveană Ceraşu au fost inundate.

Potrivit reprezentnaţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova pagubele din această localitate se ridică la câteva sute de mii de lei.

Consilierii locali nu au fost de acord să aprobe donaţia către Suceviţa fără a fi luată în dicuţie o donaţie similară şi pentru sinitraţii din Prahova. În urma mai multor discuţii, aleşii locali au decis să trimită la Ceraşu suma de 250.000 de lei. Banii vin din fondul de rezervă bugetară şi vor fi folosiţi pentru ajutorarea familiilor sinistrate.


Oraşul e mai important

Ploieştenii spun că aleşii trebuie mai întâi să rezolve problemele din oraş, înainte să se gîndească la alte zone.

„Măsura consilierilor de a dona bani pentru cei din Ceraşu era mult mai importantă decât să trimită banii la Suceviţa", este de părere Constantin Dediu.Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările