Ploieşteanul care şi-a ucis soţia cu lovituri de cuţit a fost arestat preventiv

Ploieşteanul care şi-a ucis soţia cu lovituri de cuţit a fost arestat preventiv

Bogdan Trandafir a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. FOTO Facebook

Bogdan Trandafir, bărbatul de 34 de ani care luni dimineaţă şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit, pe o stradă din Ploieşti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorii Tribunalului Prahova au admis cererea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare preventivă pentru omor, pe numele lui Bogdan Vasile Trandafir, până pe 19 septembrie inclusiv.

Luni dimineaţă, bărbatul furios şi-a lovit soţia, în zona gâtului şi a pieptului, cu un cuţit, de mai multe ori. Femeia de 31 de ani, Simona Trandafir, a murit pe loc, după ce una dintre lovituri i-a atins carotida.

Aceasta plecase de acasă, la părinţi, la un apartament de pe strada Eremia Grigorescu, din cauza acceselor de violenţă ale soţului, împreună cu cele două fetiţe.

Femeia a fost găsită în stradă, de mai mulţi trecători, într-o baltă de sânge. 

Soţul criminalul a depus contestaţie la decizia judecătorilor.

Pe aceeaşi temă

UPDATE FOTO Femeie de 31 de ani din Ploieşti, găsită pe stradă, înjunghiată mortal. Soţul a fost reţinut pentru omor. O femeie de 31 de ani din Ploieşti a fost găsită luni dimineaţă fără suflare pe strada Eremia Grigorescu din oraş. Victima avea mai multe lovituri în zona gâtului şi a inimii.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: