Petrecere de majorat cu scandal. Doi tineri au ajuns la spital înjunghiaţi

Petrecere de
majorat cu scandal. Doi tineri au ajuns la spital înjunghiaţi

Doi tineri din Ploieşti, unul în vârstă de 17 ani şi cel de-al doilea de 18 ani, au ajuns duminică dimineaţă la spital, după ce au fost înjunghiaţi. Victimele au participat la o petrecere de majorat care s-a terminat cu un scandal general între invitaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele informaţii oferite de Biroul de Presă al IPJ Prahova, victimele au participat, în comuna prahoveană Podenii Vechi, la petrecerea unui prieten care sărbătorea majoratul. Spre dimineaţă a izbucnit un scandal între cei prezenţi, pe fondul consumului de alcool.

Cei doi băieţi care au ajuns la spital în stare gravă au fost atacaţi de alţi doi petrecăreţi. Au fost loviţi cu cuţitul, unul în zona antebraţului, iar cel de-al doilea în spate. Ambii se află în afara oricărui pericol, dar au rămas internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Atacatorii, tot doi tineri de vârstă similară cu cea a victimelor, au fost reţinuţi şi se află la sediul Poliţiei pentru audieri.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările