Periplu amoros, întrerupt de poliţişti

Periplu amoros, întrerupt de poliţişti

Cuplul mergea la rudele din Buzău ale băiatului

Alertaţi de părintele unei adolescente din Buşteni care a dispărut de acasă, poliţiştii buzoieni de la Transporturi Feroviare au luat la scotocit toate trenurile care veneau dinspre Prahova, în căutarea unui cuplu de îndrăgostiţi… rebeli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Biroului Judeţean de Transporturi Buzău au fost sesizaţi de către Postul de Poliţie Transporturi Buşteni, cu privire la faptul că la unitatea respectivă a fost semnalată dispariţia de la domiciliu a unei adolescente în vârstă de 17 ani, din Buşteni, din ultimele date rezultând că era posibil ca aceasta să se deplaseze cu un tren către Buzău, împreună cu un tânăr.

Imediat ce trenul personal Ploieşti Sud – Ghimeş a sosit în Staţia C.F.R. Buzău, poliţiştii au observat printre călători o tânără şi un tânăr care corespundeau descrierilor. Cei doi au fost legitimaţi şi s-a stabilit că fata era chiar adolescenta a cărei dispariţie fusese sesizată, iar însoţitorul ei era un buzoian în vârstă de 24 de ani.

Din discuţiile cu poliţiştii, a rezultat că cei doi sunt prieteni de aproximativ trei luni, iar în dimineaţa zilei de 22 octombrie adolescenta a plecat de bunăvoie de acasă, pentru a veni cu prietenul său în Buzău. Fata a fost luată acasă de către tatăl său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: