Percheziţii la vânzătorii de artificii şi petarde. Tone de articole pirotehnice, confiscate de poliţiştii din Prahova

Percheziţii la vânzătorii de artificii şi petarde. Tone de articole
pirotehnice, confiscate de poliţiştii din Prahova

Petarde

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Prahova au prins în flagrant două persoane care se pregăteau să încarce marfa periculoasă pentru a fi trimisă la vânzare în Prahova.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Percheziţiile au avut lor în incinta unei societăţi din Bucureşti, care ar fi încercat să încarce articole pirotehnice dintr-un container, într-o autoutilitară.

De asemenea, a fost identificat în Ploieşti reprezentantul societăţii comerciale autorizate, care nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru aproximativ 2,5 tone articolele pirotehnice, în valoare de aproximativ 80.000 de lei.

Întreaga cantitate a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept privind regimul materiilor explozive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările