Percheziţii la suspecţii de furt din locuinţe. Hoţii căutau bijuterii şi haine scumpe

Percheziţii la suspecţii de furt din locuinţe. Hoţii căutau
bijuterii şi haine scumpe

Cinci persoane urmează să fie aduse la audieri la sediul Poliţiei din Ploieşti

Cinci percheziţii ale poliţiştilor din Ploieşti au loc, miercuri 15 mai, la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi dintr-un autovehicul. Cinci persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două descinderi au loc în Ploieşti şi alte trei în Valea Călugărească. Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada martie – aprilie a.c., persoanele în cauză ar fi săvârşit şase infracţiuni de furt din locuinţe de pe raza municipiului Ploieşti.

 Se pare că aceştia pătrundeau în clădirile vizate prin efracţie, pe timpul nopţii, de unde sustrăgeau bunuri şi valori (bani, bijuterii, electronice, parfumuri, obiecte vestimentare etc).

De asemenea, acealeaşi persoane sunt bănuite că, la data de 28 aprilie, ar fi spart geamul lateral al unui autovehicul din Ploieşti, din habitaclul căruia ar fi sustras un portofel, care conţinea acte şi suma de 100 de lei. Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la peste 25.000 de lei. 5 persoane vor fi fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: