Percheziţii în Ploieşti, la traficanţi de cannabis. 46 de persoane, aduse la audieri la DIICOT

Percheziţii în Ploieşti, la traficanţi de cannabis. 46 de persoane, aduse la audieri la DIICOT

Poliţiştii au găsit la percheziţiile din Ploieşti cannabis, dar şi cântare şi ambalaje. FOTO Adevărul

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Ploieşti, Caraş-Severin şi Timişoara au miercuri efectuat 34 de percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. 46 de persoane au fost conduse la audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii şi procurorii din Caraş-Severin, Timişoara şi Ploieşti au efectuat miercuri 34 de percheziţii domiciliare în municipiile Reşiţa şi  Ploieşti, în cadrul unei acţiuni comune pentru combaterea traficului de droguri de risc.

Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a unui grup infracţional, care ar fi acţionat, în mod coordonat, pe raza municipiului Reşiţa.

Membrii grupării sunt bănuiţi că ar fi procurat importante cantităţi de droguri de risc şi de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, ce ar fi fost introduse în mod ilegal în România, prin intermediul unor colete expediate din Spania, care ulterior ar fi fost comercializate.

De asemenea, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi procurorii DIICOT au efectuat investigaţii faţă de nouă persoane bănuite că, din luna aprilie 2014 până în prezent, ar fi procurat şi comercializat cannabis în Ploieşti. 

În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite diferite cantităţi de cannabis, substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, rezină, grindere, cântare, ambalaje şi telefoane mobile.

La sediile DIICOT din Caraş Severin şi Ploieşti au duse la audieri 46 de persoane.

Mai puteţi citi

Percheziţii la suspecţi de furturi de combustibil din TIR-urile parcate pe autostradă. Poliţiştii dâmboviţeni fac, miercuri, mai multe percheziţii în localităţile Ungureni şi Crovu, la domiciliile unor bărbaţi suspectaţi de furturi de motorină din rezervoarele TIR-urilor parcate pe autostrada Bucureşti - Piteşti, în urma descinderilor anchetatorii găsind peste o tonă de combustibil.

Milionarul Georgică Cornu a fost reţinut pentru 24 de ore la IPJ Mehedinţi. Percheziţii de amploare marţi dimineaţa în Bucureşti, Mehedinţi, Arad, Vâlcea, Caras-Serverin, Dolj, Gorj şi Timiş. Poliţiştii au vizat 61 de locaţii. Printre ele şi casa omului de afaceri Georgică Cornu, acesta fiind dus la audieri, la sediul Poliţiei din Turnu Severin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările