Percheziţii în Ploieşti, la suspecţi de tâlhărie. Victimele erau cu precădere femei

Percheziţii în Ploieşti, la suspecţi de tâlhărie. Victimele erau cu precădere femei

Cinci persoane sunt vizate de poliţiştii din Ploieşti FOTO Adevărul

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti percheziţionează luni, 5 septembrie, domiciliul unor persoane bănuite de tâlhărie. Cinci mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei şi Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, împreună cu luptători S.A.S., efectuează percheziţii la o adresă din localitate din oraş unde locuiesc mai multe persoane bănuite de tâlhărie.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada iulie – august 2016, persoanele în cauză ar fi săvârşit mai multe tâlhării în Ploieşti. Bănuiţii vizau cu precădere femei, cărota lşe smulgeau bijuterii, telefoane mobile, genţi, portofele.

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 8.000 de lei.

Cinci mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele urmând a fi audiate la sediul poliţiei.

Mai puteţi citi

Criminalul din Ploieşti care a ucis o femeie cunoscută pe internet a fost trimis în judecată şi pentru furt. Pascale a sustras bijuterii şi carduri ale victimei

Proceduri simplificate la Poliţia Prahova: actul de identitate şi dovada plăţii amenzii de circulaţie se pot trimite scanate, online
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările