Percheziţii la hoţii din locuinţe. 24 de suspecţi vor fi aduşi la audieri

Percheziţii la hoţii din locuinţe. 24 de suspecţi vor fi
aduşi la audieri

Percheziţiile au loc în Prahova şi Argeş

Poliţiştii din Prahova şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R. efectuează 32 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt şi furt calificat. Prejudiciul creat de hoţi depăşeşte suma de 50.000 de lei.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Valea Călugărească fac 32 de percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe, gospodării şi societăţi comerciale, conform Biroului de Presă al IJP Prahova.

26 de descinderi au loc în comuna Berceni, 4 în Municipiul Ploieşti, 1 în comuna Valea Călugărească şi 1 în comuna Leordeni, judeţul Argeş .

Din cercetări au rezultat indicii că, începând din luna martie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi pătruns în incinta unor locuinţe, gospodării şi societăţi comerciale, de unde ar fi sustras diverse bunuri şi valori, precum şi animale şi material lemnos.

În fapt, ar fi vorba de 21 de infracţuni de furt. Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la peste 57.000 de lei.

24 persoane vor fi fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri. La percheziţii participă şi jandarmi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: