Percheziţii la Galaţi,  la persoane bănuite de furturi din locuinţe săvârşite în Ploieşti

Percheziţii la Galaţi, 
la persoane bănuite de furturi din locuinţe săvârşite în Ploieşti

Hoţii furau din locuinţele situate la parter. La percheziţii poliţiştii au găsit bijuterii şi alte bunuri în valoare de peste 40.000 de lei

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti au efectuat trei percheziţii la domiciliile unor bărbaţi din Galaţi, bănuiţi de săvârşirea a trei infracţiuni de furt calificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cercetări, a rezultat faptul că cei trei bărbaţi ar fi săvârşit, la finele anului trecut, 3 furturi din locuinţe pe raza miunicipiului Ploieşti.

Aceştia ar fi pătruns prin efracţie în apartamente situate la parter, de unde ar fi sustras bani, bijuterii şi alte bunuri, în valoare totala de 42.000 de lei.

La percheziţii, au fost depistaţi doi dintre aceştia, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Astăzi, au fost pr ezentaţi instanţei de judecată, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel de-al treilea a fost depistat în cursul acestei zile, fiind si el reţinut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat parchetului cu propunere de sesizare a instanţei de judecată, în vederea dispunerii de măsuri preventive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: