Panică la Spitalul Câmpina. Nouă mămici cu bebeluşi în braţe, blocate în lift între etaje

Panică la Spitalul Câmpina.
Nouă mămici cu bebeluşi în braţe, blocate în lift între etaje

Mămicile şi bebeluşii lor au fost scoase în siguranţă din lift  FOTO Diana Frîncu

Panică, marţi după-amiază,  la Spitalul Municipal din Câmpina, acolo unde pompierii au intervenit pentru a debloca un lift în care se aflau nu mai puţin de nouă mămici în braţe cu bebeluşii lor nou-născuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare, liftul s-a blocat după ce una dintre femei ar fi suferit un atac de panică şi a început să apese haotic pe butoane.

Cele nouă mămici blocate în lift erau însoţite de o infirmieră. Se deplasau de la parterul Policlinicii spitalului, unde se află Pediatria şi ar fi trebuit să ajungă la etajul I, la secţia ORL pentru un consult de rutină al copiilor. Dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, a declarat că totul s-a întâmplat pe fondul unui atac de panică suferit de una dintre mămici.

“În lift se aflau nouă mămici tinere care aveau în braţe nouă sugari. Erau însoţite de o infirmieră. Nu se poate pune problema de o supra sarcină, pentru că liftul are o capacitate de 900 de kilograme. Din câte am înţeles, una dintre mămici, care suferea de claustrofobie, s-a panicat şi a început să apese pe butoane. O alta s-a suprapanicat şi a sunat direct la 112 pentru a cere ajutor. Pe noi nu ne-a anuţat nimeni. M-am trezit cu pompierii în spital şi nu ştiam de ce. Nu s-a întâmplat nimic, mămicile au fost scoase în siguranţă”, a declarat Călin Tiu, managerul SMC.

Acesta a precizat că mămicile mergeau la control cu bebeluşii lor, de la Pediatrie, care se află la parter, la primul etaj, unde se află biroul medicului ORL-ist. Femeia care a provocat tot acest deranj ştia că nu suportă spaţiile închise, dar a anunţat-o pe infirmieră că va rezista să urce cu liftul un etaj.

citeste totul despre: